maanantai 5. kesäkuuta 2023

Taikahuilujen toukokuu

 


Västäräkki matkoiltansa
kertoilee jo juttujansa.
Lintukodin kuistilla
iloinen on tunnelma.
Laulut kauas kantautuu,
onkohan jo toukokuu?


Kansalaisopiston järjestämä konsertti auditoriossa! Lasten toivekappaleet laulattivat ja tanssittivat hyvin koko ryhmää.


Äitienpäiväksi koristeita ja kortteja! Kukat ja ketjut olivat kauniit äitienpäivän aamupalapöydässä. Kortti oli Tuulin suunnittelema ja siinä oli paljon mahdollisuuksia vaikuttaa lopputulokseen! Korteista tulikin erilaisia ja tekijöidensä näköisiä :)


Äitienpäivän aamupala keräsi runsaan osallistuja joukon! Tunnelma oli rauhallinen ja tiivis, sillä ryhmätila meinasi käydä jo hieman ahtaaksi. Aamu sujui kuitenkin hienosti!


Toukokuun touhuja tiivistettynä :) 
Substantiivitarinaa, muovailua, lääkärileikkejä ja musisointia! 



Metsäretki keväisessä kelissä. Oksista ja risuista syntyi hienoja majoja ja nuotioita ja löytyipä myös pyssyn näköisiä keppejäkin!



Tuulin näyttöviikolla yksi pienryhmä pääsi myös retkeilemään. Retkellä tutustuttiin Kalevi Hämäläisen patsaaseen, etsittiin ja tutkittiin kevään merkkejä ja ötököitä sekä leikittiin leikkipuistossa.


Liikenneturvaviikko päiväkodilla sisälti muun muassa tehtäviä ja palo-auton, poliisin ja ambulanssin vierailun! Autot kiinnostivat kovasti lapsia ja siellä olisi viihtynytkin pidempään! Näiden autojen lisäksi saimme pihaan myös La-Sa:n isn säiliöauton!


Viskareiden kevättapahtuma Puistolassa oli onnistunut päivä! Vettä tuli hieman, mutta se ei menoa haitannut. Tapahtuma aloitettiin yhdessä värivarjoilla leikkimällä, minkä jälkeen siirryttiin kiertämään erilaisia toimintarasteja omissa ryhmissä. Rasteina tällä kertaa oli leikkipuistossa leikkiä, frisbeegolffia, luontopolku tehtävineen, liikuntaa&musiikkia sekä katuliiduilla piirtelyä. Lounas syötiin laavukylässä! Ruoaksi oli makkaraa, sämpylää, porkkanatikkuja sekä mehua. Päiväunet maistuivat hyvin tapahtuman jälkeen :)


Viskareiden läksiäiset vietettiin vielä toukokuun viimeisenä päivänä. Jokainen eskariin lähtijä sai kortin. Ryhmän pienemmät olivat mukana yleisönä. Viskareiden toiveesta leikimme yhdessä Mopoleikin :) Lopuksi söimme vielä jäätelöt ennen kuin lähdimme välipalalle syömään pizzaa :D

Blogi jää myös nyt kesätauolle eli palaillaan elokuussa asiaan! :)

Hyvää kesää ja kiitos kaikille tästä toimintakaudesta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taikahuilujen maaliskuu

  Maaliskuun tienoissa kevään jo haistaa, nietokset sulavat, aurinko paistaa. Pääsiäispyhinä mämmi on herkkua, virpojat muistavat kummia, se...